Ingrediens:
Method of preparation:
Cook the rice in advance and cover and set aside
In a large wok or pan, start heating olive oil in moderate heat and add the chopped CASHEW NUTS then gradually add the dates, raisins (optional) curry paste and lastly the coriander leaves and stir constantly till an even colour is formed, till all ingredients are well incorporated.
Use a wooden spoon to stir the ingredients and keep the wok still under moderate heat and then add some turmeric powder, finally the flavouring to add with the rice little at a time until all ingredients are evenly spread.
Remove from heat and let it cool a while and add an extra bit of chopped coriander and flavouring if necessary and serve in an oval shaped platter with any garnishing of your preference. My suggestion is to use Spring onions chopped lengthwise, well cooked and boiled eggs cut into rings or cooked and chopped mutton could also be incorporated for extra special flavour.
Deuxièmement, il vous faut les ingrédients suivants
Lavez et essorez les noix et bien vérifier que les noix soient propre pour la préparation du plat.
Mélangez les épices, le sel, les piments et du poivre en pâte homogène avec de l`huile de Cacahouète et les chauffer à chaleur moyenne en ajoutant doucement les noix petit à petit.
A la fin, ajoutez les feuilles de Curry quelques-unes, bien écrasés pour que le goût soit intense et que le Curry soit bien parfumé.
Puis, le lait de noix de cocos en poudre dilué dans en verre d'eau chaude.
Laissez cuir quelques minutes à feu doux et le servir avec du pain frais ou du Riz Basmati.
Une excellente idée pour un dîner exotique entre amis.